Programma

08:30 uur Deuren open van de Gooise Loopbaandag
Wij verwachten veel bezoekers. Neem de tijd voor je aanmelding.
09:00 uur Opening met De Vrije Denkers!
Dit wil je niet missen: Arthur Kruisman en Patrick Donath zijn de Vrije Denkers. Zij laten je zien hoe het allemaal zo is gekomen en hoe je aan de slag kan met je eigen toekomst! Deze professionals uit de recruiting zijn echte frisse dwarsdenkers. Zij zetten je op scherp om je goed te focussen op deze dag en zo te realiseren waarvoor je gekomen bent!

Presentaties

10:00 – 16:00 uur De presentaties vinden elk uur plaats. Je geeft simpelweg bij je aanmelding aan, welke presentaties je wilt volgen.

Workshops

10:00 – 16:00 uur Er zijn doorlopend workshops (behalve tussen 12-13 uur, dan is het pauze).
Bij je aanmelding kun je workshops kiezen uit de programmalijn van je voorkeur. Je kunt ook een heel eigen programma samenstellen. Jij maakt je eigen Loopbaandag!

Speedcoaching

10:00 – 16:00 uur Er zijn veel coaches aanwezig op jou persoonlijk te woord te staan en je te helpen bij het beantwoorden van al je persoonlijke vragen. Dit gebeurt in ‘speedcoach’ gesprekken. Een speedcoach gesprek duurt 20-30 minuten. Je meldt je aan voor een speedcoachgesprek bij de gesprekstafel van de coach. Hier ligt een intekenlijst. Wees er tijdig bij!

Loopbaantest bespreken

10:00 – 16:00 uur Je kunt bij de informatiestand van MatchCASE jouw vooraf gemaakte loopbaantest komen bespreken. Daarmee krijg je heel veel informatie over jezelf èn je weet voor welk beroep jij het meest geschikt bent! En MatchCASE heeft nog een geweldig aanbod voor je!

Netwerken

9:00 – 16:00 uur Je kunt de hele dag door netwerken Neem dus een stapeltje cv’s en visitekaartjes mee!

Pauze en afsluiting

12:00 – 13:00 uur Pauze. Je hebt dan gelegenheid om de lunchen (je kunt aan het buffet in de Grand Foyer lekkere lunch hapjes en drankjes kopen voor een schappelijke prijs) en de informatiestands langs te gaan!
16:00 uur Sluiting Gooise Loopbaandag 2016