Speciale vermeldingen

Daniella Balabanova
Beste Zaanse Zakenvrouw 2015!
Registerpsycholoog NIP Arbeid & Organisatie, Management Coach
Balabanova Individuele & Organisatie Ontwikkeling BV
Daniella combineert in haar werk haar vakgebied Arbeid &Organisatie en de klinische psychologie.  Zij heeft een Executive MBA Nyenrode en beschikt over een ruim 15 jaar lange ervaring in het coachen van professionals & teams. Haar toegevoegde waarde ligt in het snel doorgronden van de persoonlijke dynamiek en tevens het in kaart brengen van de context waarin een mens zich beweegt.
Info: www.balabanova.nl
Email: info@balabanova.nl
Tel: 06-33306349


Eerlijkmetrecht advocaten
Reorganisatie, ontslag, er verandert de laatste jaren veel op de arbeidsmarkt. De juristen van eerlijkmetrecht zijn specialisten op het gebied van arbeidsrecht. Zij staan u bij op het moment dat u het nodig heeft of helpen u vervelende situaties te voorkomen. Als klant staat u bij ons centraal. Of het nu gaat om vertegenwoordiging in een rechtszaak, alleen af en toe een brief tegenlezen of even sparren, wij zijn er voor u.
Info: www.eerlijkmetrecht.nl
Email: info@eerlijkmetrecht.nl
Tel: 030-7210714


Freeke Mauritsz
Loopbaanadviseur, consulent, trainer en projectmanager. Haar bedrijf: Mauloc.
De kracht van Mauloc: Praktisch werken naar aantoonbaar resultaat. Sterke troef: ‘Een CV dat werkt!’ Een methode die zij zelf ontwikkelde in 2013 en sindsdien resultaat boekt: 90% van haar cliënten vindt binnen twee maanden met dit CV een leuke baan; ook 50+. In het 1ste kwartaal 2015 vond 100% van haar kandidaten een nieuwe baan. Zij specialiseert zich in cliënten met de leeftijd van 48-59 jaar.
Info: www.mauloc.nl
Email: info@mauloc.nl
Tel: 06-27558183


Geer Bartelds
Loopbaancoach. De zingevingsvraag in werk is voor mij de basis van waaruit ik aan de slag ga met jou als cliënt. Wanneer dat wat je doet je boeit, je inspireert en energie geeft, floreer je op meerdere niveaus van het leven. Door even bewust stil te staan, krijg je meer grip of zicht op wat voor jou wezenlijk in je werk en leven is. Je beseft wat er nodig is om je werk als zinvol te ervaren en je zet stappen om dit te realiseren.
Bedrijf: Moves that Matter
Email: geer.bartelds@kpnmail.nl
Tel: 06-23817420


Henk-Jan Geel
Zelfstandig ondernemer, spreker en avonturier. Hij is ontwikkelaar van de Expeditiemethode. Tijdens zijn Arctische expedities heeft hij ervaren hoe deze methode resultaat oplevert. Met de Expeditiemethode stelt hij ZZP’ers in staat om betere klanten, meer omzet en absolute vrijheid te creëren. Hierdoor ga je van droom naar doel en van wens naar werkelijkheid!
Info: www.henkjangeel.nl
Email: henkjan@henkjangeel.nl
Tel: 06-51523681


Hildegonde Mostert
Panta Rhei Center of Learning

Voor vitale mensen in vitale organisaties!
Info: www.prcl.nl
Email: gon.mostert@prcl.nl
Tel: 0343-451474


Reina Janssen
Werken in verbinding met jezelf, wie wil dat nou niet. Dat je werk je uitdaagt, plezier geeft, ondersteunt in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Wat een heerlijke gedachte om actief te zijn op een manier die niet langer voelt als ‘werk’ en het te ervaren als iets wat je doet voor jezelf. Dit laatste hoeft niet persé te betekenen dat je als zelfstandige werkt, maar je doet dàt wat je, vanuit je eigen binnenkant geïnspireerd, in de wereld wilt zetten en je verdient er je geld mee. Je wilt je hart volgen, jezelf zijn, ook in je werk.
Ik help je jouw hart te durven volgen in je werk!
Info: www.janssencoaching.nl
Email: info@janssencoaching.nl
Tel: 06-10743340


TalentWerkt
Verbinding is waar het om draait. Dat geldt in je leven met de mensen waarvan je houdt, met werk dat je graag doet en waar je plezier en voldoening uit haalt. Paul Eykenduyn en Odet Sleeswijk combineren hun passie, levenskunst en ervaring waarmee zij hun cliënten nieuwe mogelijkheden bieden in leven en werk. Hun praktische inslag, methodieken en ondersteunende tools zetten je in beweging, want het is je natuurlijk om één ding te doen: een leuke baan waarin jij je kunt uitleven!
Info: www.talentwerkt.nl
Email: info@talentwerkt.nl
Tel: 06-13417163


Utrechtzorg
De kennis- en netwerkorganisatie voor instellingen in de sector Zorg & Welzijn voor de provincie Utrecht en de regio Gooi & Vechtstreek. Utrechtzorg werkt samen met 67 zorg- en welzijnsorganisaties, verdeeld over verschillende branches: Gehandicaptenzorg, Geestelijke Gezondheidszorg, Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg, Ziekenhuizen en Welzijn. Werken in de sector Zorg & Welzijn biedt volop carrièremogelijkheden. Op de Gooise Loopbaandag is Utrechtzorg aanwezig met een speciale ontmoetingsplek en workshops om te te informeren en je te helpen bij jouw keuzes. Kom dus langs.
Kijk ook op www.utrechtzorg.nl voor jouw toekomstmogelijkheden in de sector Zorg & Welzijn!


De Gooise Loopbaandag is verder gefaciliteerd in goede samenwerking met:

Theater Gooiland
gooiland

DNI MatchCASE
matchcase

Events in Business
events_in_business

Bergh fotografie
bergh_fotografie

Eykenduyn Coaching & Advies
eykenduyn

Holland Media Combinatie – mediapartner
holland-media-combinatie